‘Leadership By Nature’ Retreat – IN COMPANY, OP MAAT

Groei in leiderschap via natuurwijsheid en de transformatiekracht van de elementen

 
We begeleiden je doorheen een intensief persoonlijk transformatieproces via praktijken uit de natuurtradities, geleide meditaties, trancereizen, krachtig ademwerk en de intieme verbinding met de natuur rondom en de elementen: aarde, water, lucht en vuur. 
Je bereidt je voor door je intentie voor de retreat vooraf te formuleren; deze intentie kan zijn om meer helderheid te krijgen over je levensmissie, je purpose, om nieuwe kracht en energie te ontvangen voor je levenstaak, om belemmeringen te transformeren, …
 
Onze visie op authentiek of eco-leiderschap is dat dit altijd zowel persoonlijk als dienend leiderschap is. De oorsprong van het woord “leiden” verwijst naar: het overschrijden van een drempel, een reis naar het onbekende, ‘the hero’s quest’. Daarvoor is moed, openheid en overgave nodig. Het woord “leiden” betekent ook: voorgaan, het begeleiden van anderen op ongekende paden. 
In de organisaties en communities van de toekomst die gebaseerd zijn op menselijke waardigheid, solidariteit, participatie en ecologische duurzaamheid (de waarden van de Economy for the Common Good), is er nood aan een soort leiderschap gekenmerkt door embodiment, authenticiteit, empathie, bewustzijn, creativiteit, purpose en dienstbaarheid.
Door dicht bij de natuur te zijn, worden we meer ‘heel’, niet enkel hoofd, maar ook hart en hand.  We worden opnieuw geraakt door de schoonheid en de magie van het leven, laten ons leiden door het ritme van de dag en de nacht, de zon en de maan, ons lichaam en het proces.
We leren via natuurwijsheid en doorheen rituelen om onszelf opnieuw te zien als EarthKeepers,  verantwoordelijk voor de komende generaties en alle leven op de planeet.
 
We leren in deze retreat door de spiegeling van de natuur, de begeleiders en de groep. Ons individuele proces, is ook steeds een relationeel en een collectief proces.
 
Voor wie

Deze Leadership Nature Retreat richt zich tot alle mannen en vrouwen, toekomstige of ervaren leiders, ondernemers, community initiators, … die willen groeien in persoonlijk leiderschap via natuurwijsheid. Het is daarbij niet van belang of je leidinggevende bent of een eigen bedrijf runt. 

Contact

Indien je wenst dat EarthWays een “Leadership by Nature” 2- of meerdaagse retreat voor je groep of team organiseert, contacteer: 

chrishoeree@earthways.eu,   +32. (0)486.10.77.08

Coaches

Chris Hoerée

Leadership & Natuur Coach, Facilitator, Psycholoog

Date

Deze Leadership Retreat kan op vraag van een team, organisatie of netwerk op maat uitgewerkt worden.

Location

Locatie te bespreken.

Book my spot

Book my spot

 

If company