Leadership By Nature – IN COMPANY

Groei in leiderschap via natuurwijsheid en de transformatiekracht van de elementen

 
We begeleiden je doorheen een intensief persoonlijk transformatieproces via praktijken uit de natuurtradities, geleide meditaties, krachtig ademwerk en de intieme verbinding met de natuur rondom en de elementen: aarde, water, lucht en vuur. Je maakt connectie met je mannelijke en vrouwelijke kracht. Je verankert dit proces door ook letterlijk over het vuur te gaan voor je passie tijdens een vuurloop begeleid door een  ervaren vuurloopbegeleider.
 
Je bereidt je voor door je intentie vooraf naar de begeleiders te sturen; deze intentie kan zijn om meer helderheid te krijgen over je levensmissie, je purpose, om nieuwe kracht en energie te ontvangen voor je levenstaak, om belemmeringen te transformeren, …
 
Onze visie op authentiek leiderschap is dat dit altijd zowel persoonlijk als dienend leiderschap in zich draagt. Zo verwijst de oorsprong van het woord “leiden” ook naar een persoonlijke dimensie: het overschrijden van een drempel, een reis naar het onbekende. Daarvoor is moed, openheid en overgave nodig. Het woord “leiden” betekent ook: voorgaan, het begeleiden van anderen op ongekende paden. 
In de organisaties en communities van de toekomst die gebaseerd zijn op menselijke waarden, participatie en duurzaamheid, is er nood aan een soort leiderschap gekenmerkt door embodiement, authenticiteit, empathie, bewustzijn, creativiteit, purpose en dienstbaarheid. Bij EarthWays noemen we dat ‘eco-leadership‘.
We leren via de natuurwijsheid en doorheen de rituelen om onszelf ook steeds te zien als EarthKeepers, mede verantwoordelijk voor de komende generaties en alle leven op de planeet.
 
Door dicht bij de natuur te zijn, genieten we van de schoonheid en de magie van het leven rondom ons op het prachtige domein van De Heerlijckyt. We werken in een yurt, zijn zoveel als mogelijk buiten. 
 
We leren door de spiegeling van de natuur, de begeleiders en de groep. Ons individuele proces, is ook steeds een relationeel en een collectief proces. We werken met een groep van +/- 8 tot 14 deelnemers. 
 
Tijdens de 2-daagse gaan we als groep offline, we leveren onze smartphones in bij aanvang van de retreat en laten ons leiden door het ritme van de dag en de nacht, ons lichaam en het proces.

 

Voor wie

Deze 2-daagse richt zich tot alle mannen en vrouwen, toekomstige of ervaren leiders, ondernemers, community initiators, … die willen groeien in persoonlijk leiderschap via natuurwijsheid. Het is daarbij niet van belang of je leidinggevende bent of een eigen bedrijf runt. 

 

Praktisch

Dag 1 : Start om 10.00 (onthaal vanaf 9.30) – tot 21.00, lunch potluck (iets om te delen meebrengen), ’s avonds is soep, sla en brood voorzien

Dag 2 :  Start om 9.00 – tot 21.00, vegetarische lunch  en ’s avonds is soep, sla en brood voorzien

Doorlopend koffie, thee, water, fruit en gezonde snacks/vieruurtje. We houden de retreat alcoholvrij.

Contact

Indien je wenst dat EarthWays een “Leadership by Nature” 2daagse voor je groep of team organiseert, contacteer: 

chrishoeree@earthways.eu,   +32. (0)486.10.77.08

 

Coaches

Chris Hoerée

Leadership & Natuur Coach, Facilitator, Psycholoog

Henk Waltman

Vuurloop & Zweethut Begeleider, Coach, Cultuurhistoricus

Date

To be discussed

Location

On location of client's choice

Book my spot

Book my spot

 

If company